Glad midsommar!

Hoppas att eran midsommar har varit jätte bra. Det har då allt min vart. Ha en fortsatt härlig helg, eller om ni inte jobbar, sommarlov. ;)


Mina små sötisar!







CAMWOW

Jag har faktiskt aldrig provat på att ta kort på hästarna med den roliga appen camwow men det gjorde jag igår! Haha det var väldit svårt att få kortet att se "värkligt" ut men dom ser endå sjukt roliga ut(tycker jag) Så här är alla bilder från igår före vi skulle rida.

Bus!



Hej! i går firade vi min mamma som fyller 40 år i dag, Grattis till dig mamma!♥
Och i våran släckt brukar vi alltid hita på lite busigheter när det kommer till storfirande. Så nu när mamma fyller 40 passade vi så klart på att bl.a spexade vi ut hästarna i smyg. De fick fjädrar och roliga frisyrer+ lite ormbunkar i som tyvärr försvan så fort hästarna gick ut i hagen. Nu är allt bortplockat men det var kul för stunden haha :)


En regning men härlig dag

Var ute och tog lite kort på Monne. Att ha ett paraply när man tar kort på hästarna kan vara bra att ha ibland. Dom har öronen framåt då. Dock fick jag inte med det på korten såklart.^^ Men han var så söt så!



Tjockisen! ^^ Har inte ridit honom idag. Som jag sa igår att jag skulle göra. Men det får bli imorgon om jag hinner när jag kommer hem. ;)

Söta lilla Lasse



I dag har lasse värkligen vilat hela dagen, var lite orolig för honom men när han väl stod upp såg det inte ut att vara något fel. Men endå, man kan ju börja undra när en häst ligger ner trots att de andra gått i väg och är på andra sidan hagen...

I dag har jag inte ridit! det har helt enkelt inte hunnits med. Först städning inför morgondagens kalas och sedan iväg på studentfirande:)

/ L i n a 

Så mycket bättre...

Idag när vi red så fick jag äntligen chansen att prova dom nya ridskorna. Och det var så mycket bättre och skönare. Vilket är förståligt eftersom jag ridit i gummistövlar ett tag nu. Men dom var så sköna och bekväma så. :)
När vi väl komit ut så börjar det såklart att regna. Vi red nu ikväll. Har nästan precis kommit hem. Men regnet var först väldigt smått och fint. Men efter ett tag blev det lite värre. Men endå inte så hemskt. Det var skönt att få komma ut i den friska luften efter att ha ätit så mycket som jag åt till mat. Det var klyftpotatis och kotletter. Mumma! ;) Så det var skönt att få komma ut efter det. :):P

Inatt får hästarna gå i vinter hagen. Tänkte jag skulle rida ut Monne en kortis imorgon. Bara så att han får röra på sig. Så kände att det inte var någon idé att gå ner med dom till sommarhagen igen. Då blir det bara mer promenerande imorgon.^^

Regnigt!

Bilder från dagens ridning:


(haha) Lägg märke till de ursnygga bootsen som har en skarpt lila färg;)

Härligt att rida före skolan för en gång skull, när vädret är bra och man inte är jätte trött!
De andra hästarna hanns också med att ridas. Så nu känns dt väldigt konstigt att sitta här framför datorn efter en skoldag och veta att hästarna redan är motionerade!
Vi körde markarbete och sedan några få språng på låga hinder, det kändes riktigt bra:)




Jadå

Verona kan hoppa om hon bara har koll på sina långa ben och tjocka mage. Hann rida både Polka och Verona innan kl var 10. Ibland är det bra att vi börjar skolan 12.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3534077/images/2012/pic_205665847.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3534077/images/2012/pic_205665847.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3534077/images/2012/pic_205665847.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3534077/images/2012/pic_205665847.jpg" class="image">


Svårt att ställa rätt

Vi fick för oss att ta ett sånt där snyggt helhets poträtt på Lasse i dag. Vi upptäckte direkt att det var lättare sagt än gjort! Först och främst hittade vi inte enns en plan yta med snygg bakrund så hagen fick helt enkelt duga. Sedan förstod inte lilla Lasse att han skulle stå still så det blev mycket flyttande och tjatande innan han äntligen stod still i några sekunder. Givetvis så var det alltid något som blev fel.

Han lutade sin vikt på framhovarna  så att det inte alls såg bra ut.

Han stog bra men då kommer det med händer på bilden. Det går givetvis att beskära bort som tur är!

Eller så lyckades vi komma på helt fel plats och upptäcker sedan att bakrunden är värre än värst!

Bättre lycka nästa gång! haha ;)

Padaock please!



Om jag bara kunde få en fin och stor padock! Det skulle ha gett så mycket mer i ridningen att ha tillgång till en ridbana oavsett väder. Just nu får vi nöja oss med det här. Och eftersom att det är i hagen så kan vi bara rida där när det värkligen har torkat upp. :(

Hoppas på att det blir bra väder i sommar då LOVAR jag att det kommer dyka upp massor utav ridbilder :)


Se upp i trappan

Det gäller att hålla koll när man har dörren öppen;)
Hästarna får nämligen beta av gräsmattan i natt innan de får återgå till sommarhagen igen:) Men varje gång dom får gå på gräsmattan så finner vi alltid Lasse halvvägs upp för trappan. Förra året var han inne i hallen två gånger och vi vill inte ha in honom en tredje gång, eller rättare mamma vill inte det. För mig får han gärna gå in om han vill^^


Ponnyn min




Bilderna har en viss suddighet över sig. Men jag testade lite med telezoomet. Och då blir det oftast lite så när man inte är så stadig på handen.

Efter att Monne fick nya skor och kortare hovar så är han inte så stel. Vilket känns väldigt bra. :) Min gamla gubbe♥

Blir kanske en ridtur när mamma kommer hem. Är mycket roligare att rida ut med sällskap ;)

Mer bilder från ängen ^^



Ja men förlåt men det är ju så kul att fota hästarna på ängen. Därför får ni se ännu mer "äng bilder" haha :)

Vist är dom söta :D

tävling!!! :D



man kan ju alltid hoppas ;)

Hästarna i sommarhagen



Det tråkiga med sommaren är att det alltid är fullt av regniga dagar. Det känns så tråkigt att gå utanför dörren när det ska hålla på och regna hela tiden. Nu när jag var och kollade till hästarna såg dom endå nöjda och glada ut :)


RSS 2.0